Een Slimme Investering

Volta Limburg maakt gebruik van cookies. Kijk je naar het rendement van een zonnepaneel en installeer je er tien op je dak, dan haal je nooit voldoende rendement om de kosten van een abonnement bij BigSolar goed te maken (besparing op stroom circa 44 euro per maand, leasekosten 52 euro per maand, red.).

Als u weet wat voor u de belangrjkste reden is of redenen zijn om zonnepanelen te laten installeren kunt u straks een veel doegerichter gesprek voeren met uw zonnepanelen installateur De reden dat u zonnepanelen wilt kopen kan bepalend zijn voor bijvoorbeeld de type zonnepanelen, prijscategorie en terugverdientijd.

Het silicium waaruit zonnecellen gemaakt worden, wordt gewonnen uit kwartszand, wat een duurzame stof is. Dat silicium is op zich niet zo duur, maar het soort silicium dat gebuikt wordt in zonnecellen is een speciaal soort silicium, dat kristallijn silicium genoemd wordt.

Energiebedrijven zijn wettelijk verplicht om voor de stroom die een huishouden via zonnepanelen aan het stroomnet levert - voor zover de opgewekte hoeveelheid stroom kleiner is dan het eigen verbruik - het geldende stroomtarief te betalen (inclusief energiebelasting en btw).

Tegen die tijd heb je wellicht een nieuwe omvormer nodig, maar je panelen zullen nog altijd ruim 90 tot 95% van die 3400kWh per jaar produceren, dus dan ben je met een nieuwe omvormer toch weer voor 10 jaar goed, en dus vanaf het 12e, 13e jaar begint het op te brengen.

Doordat wij uitsluitend werken op basis van direct contact met de fabrikant, zijn wij een van de meest vooraanstaande leveranciers in Nederland op het gebied van goedkope zonnepanelen Wij hebben hierdoor al vele mensen geholpen geld te besparen op hun energiekosten.

Fotovoltaïsche omzetting (PV), het proces waarmee een zonnecel licht omzet naar elektriciteit, berust op het principe dat er een elektrische stroom gaat lopen website tussen twee halfgeleiders als deze met elkaar in contact worden gebracht en worden blootgesteld aan licht.

Controleer of zonnepanelen verschillende keurmerken (TÜV-keurmerk, IEC-certificaat, ISO-kwaliteit, CE-keurmerk en RoHS-certificaat) hebben, en ga de garantiebepaling na. Dit zijn factoren die de prijs beïnvloeden maar zeer belangrijk zijn voor u. Ga opzoek naar de beste zonnepanelen voor de goedkoopste prijs.

Doordat wij werken met de beste producten en de laagste prijzen, weten wij bij ieder systeem een zeer hoog rendement te behalen, waardoor uw investering snel terugverdiend is. De zon schijnt immers gratis en een zonnepaneel is op vrijwel ieder type dak relatief eenvoudig aan te brengen.

Wat we echter zien is dat het nemen van energiebesparende maatregelen of zonnepanelen steeds meer tot uiting komt in de woningwaarde Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat zo'n 45% van de woningeigenaren die gaan verhuizen een huis met zonnepanelen even of zelfs interessanter te vinden.

Als deze zonnecellen in een zonnepaneel worden geplaatst valt het rendement van het paneel nog wat verder terug door verliezen te wijten aan de weerstand die de elektronen ondervinden tijdens het transport door het zonnepaneel en naar de omvormer en het glas.

Voor een goed inzicht in de totale kosten van de installatie en het uiteindelijke rendement van de investering, vindt de Zonnefabriek dat een bezoek van een adviseur aan huis onontbeerlijk is. Vraag daarom een vrijblijvend adviesgesprek aan en kom te weten hoeveel u aan uw eigen dak nog kunt verdienen.

Onder optimale omstandigheden kan de energieopbrengsten tot wel 25 procent worden verhoogd in vergelijking met de standaard panelen (300Wp) van LG. De LG NeON 2 BiFacial (LG300N1T) is gebaseerd op de bekende high-performance module LG NeON 2, die afgelopen jaar de Intersolar Award 2015 heeft gewonnen.

Diverse specialisten zeggen echter in een interview met Z24 dat de geschatte opbrengst ‘aan de optimistische kant' is. Ligt je dak wat meer op het oosten en heb je vaker schaduw, dan kun je beter uitgaan van een wat conservatievere opbrengst”, aldus Marcel Blaauw van Een veel gehanteerde vuistregel in de zonnepanelenbranche is dat de opbrengst neerkomt op 0,88 x het vermogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *